/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hiilihapotuslaitteet

Kuuma kesäpäivä ja kupliva vesi. Täydellinen yhdistelmä. Hiilihapotuslaitteet auttavat janoisia ja näin saat nopeasti ja vaivattomasti ihanaa juomaa.
Hiilihapotuslaitteet
Hiilihapotuslaitteet
Saatavilla
Tuotemerkki

    C

Tuoteryhmä
Väri
Hinta
72 tuotteita
Näyttää 40 / 72 tuotetta

Hiilihapotuslaite

Hiilihapotuslaite on arjen luksusta parhaimmillaan. Monet hiilihapotuslaitteet on suunniteltu tyylikkäiksi keittiötason päälle ja niissä on usein monia käytännön toimintoja. Meiltä Cervera :lta löydät sinulle parhaiten sopivan laitteen. Meillä on tuotemerkkien Aarke, BUBLIQ, KitchenAid ja Wilfa hiilihapotuslaitteet.
Nykyään markkinoilla on monia koneita, ja useimmat niistä on kehitetty kestäviksi, käytännöllisiksi ja tyylikkäiksi. Mieti, mitä haluat laitteeltasi, millaista vettä haluat juoda ja haluatko ehkä kokeilla vähän jotain erikoista. Meillä on hiilihapotuslaitteita mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena, kultaisena ja kuparisena. On helppo löytää omalle keittiötasolle sopiva.

Erilaisia ​​ominaisuuksia

Nyt sinä et tarvitse vain pelkkää vettä, kun lisäät hiilidioksidia. Joillakin koneilla, kuten BUBLIQ :illa, voit hiilihapottaa kaiken vedestä viiniin ja mehuun. Jos et saa tarpeeksi kuplia ja haluat kokeilla uusia makuja ja yhdistelmiä, on tällainen hiilihapotuslaite täydellinen sinulle.

Ylimääräiset pullot

Monissa hiilihapotuslaitteissa on mukana ylimääräinen pullo. Vinkkinä sinulle on, että täydennä laitetta muutamalla pullolla, jotta voit aina alkaa hapottamaan vettä. Pullot suunnitellaan yleensä niin, että voit helposti pitää niitä jääkaapin ovessa tai tyylikkäästi esillä keittiötasolla tai pöydällä.

Vesi maulla

Voit tietysti maustaa vettä hiilihapotuksen jälkeen. Heitä mukaan sitruuna- tai limettiviipaleita tai miksei kurkkuviipaleita tai omenapaloja? Jos haluat sen sijaan tehdä sen itsellesi helpoksi, voit ostaa valmiita makutiivisteitä. Nykyään hiilihapotuslaitteille on tarjolla laaja valikoima makuja, kaikkea hedelmäisistä mauista virvoitusjuomamakuihin.

Eri hiilidioksiditasoja

Pidätkö erilaisista hiilidioksidimääristä kuin perhe tai kaveriporukka? Vai haluatko käyttää erilaisia ​​hiilidioksidimääriä riippuen siitä, onko vesi maustettu vai ei? Tai ehkä riippuen siitä, milloin päivällä ja mihin tarkoitukseen juot sen? Joissakin koneissa, mukaan lukien KitchenAid, voit asettaa erilaisia ​​hiilidioksiditasoja.

Säästä ympäristöä

Hiilihapotuslaitteella autat vähentämään muovin kulutusta, joka on nykyään suuri uhka ympäristölle. Nykyään aivan liian monta muovipulloa päätyy mereen. Vähentämällä muovipullojen käyttöä autat vähentämään turhaa pullojen päätymistä luontoon.
Kun hiilidioksidipatruuna loppuu, vie se vain ruokakauppaan tai muulle jälleenmyyjälle vaihtamaan se uuteen. Hiilidioksidipatruuna, johon voit luottaa, riittää noin 60 litraan juomaa. Hiilidioksidipatruunoita on erilaisia, vaikka monet toimivat useiden mallien kanssa. Älä unohda tarkistaa, mikä malli sopii juuri sinun hiilihapotuslaitteeseesi.
Jos haluat viedä asian uudelle tasolle, kannattaa tutustua Wilfa Woody hiilihapotuslaitteeseen. Laitteen pinta on valmistettu puisesta biokomposiitista, joka on täysin uusiutuva raaka-aine.

Säästää rahaa

Pitkällä aikavälillä on paljon halvempaa hiilihapottaa vesi itse kuin ostaa hiilihapotettua vettä kaupasta. Lisäksi sinun ei tarvitse kantaa vesipulloja kotiin. Jos pidät hiilihapotetusta vedestä, mutta pidät sitä liian kalliina tai liian vaikeana ostaa kotiin, hiilihapotettu kone on täydellinen vaihtoehto.