/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Popcornkoneet

Mikä ihana aloitus kutsuille tai koti-illan viettoon! Kulhollinen popcornia ilman kattilan vahtimista. Popcornkoneet pelastaa monet illat! Nyt vain valitsemaan illan elokuvaa tai tv-sarjaa.
Finns i lager
Varumärke

    G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
5 tuotteita
Näyttää 5 / 5 tuotetta

Popcornkoneet

Popcornkoneella saat helposti juhlatunnelmaa. Popcornkone käy niin tavallisen koti-illan viettoon, kuin elokuvailtaan ja juhliin. Kaikki pitävät popcornista ja koneella on helppoa ja hauskaa paahtaa täydellisiä ja ilmavia popcorneja.
Popcornkoneella sinun ei tarvitse huolehtia kattilan pohjaan palavasta popcornista tai keittiöön helposti leijuvasta hajusta. Popcornkoneen käyttö ei vaadi tekniikkaa tai erityistaitoa, päinvastoin, se on todella helppoa. Halusitpa sitten suuren popcornkoneen tai pienen popcornkoneen, voit nopeasti paahtaa paljon popcornia.
Jos etsit retrotyylistä popcornkonetta tai pienempää kannettavaa konetta, löydät molemmat versiot valikoimastamme. Champion Nordic retrokoneella saat heti elokuvateatteritunnelman. Retrokone on tyylikäs pitää esillä sisustusyksityiskohtana. Lékués popcornkone vie niin vähän tilaa, että voit säilyttää sen helposti keittiön laatikossa. Laitat Lékués popcornkoneen mikroaaltouuniin ja saat siten täydellisiä popcorneja.

Popcornia popcornkoneessa

Eri popcornkoneet toimivat hieman eri tavoin. Yleisesti pätee, että kaadat jyvät popcornkoneeseen, joka sitten tekee loput työstä. Saat täydellistä popcornia joka kerta ilman vaivaa.
Tietyissä popcornkoneissa on pieni kattila. Täytä kattila voilla tai muulla rasvalla. Käynnistä sitten kone. Kun popcornkone alkaa höyryämään, lisää jyvät. Kun kone on paahtanut jyvät, on aika sammuttaa kone ja syödä popcornit.

Saako popcornkoneeseen laittaa voita?

Kyllä, voit laittaa voita koneeseen. Voit myös paahtaa popcorneja margariinilla. Jotkut koneet eivät tarvitse lainkaan rasvaa popcornien paahtamiseen. Älä kaada voita koneeseen ennen kuin olet lukenut oman koneesi käyttöohjeet.
Näin voit tarjoilla popcornia:
Popcorn-astia
Popcornit popcorn-astioissa on täydellinen elementti luomaan viihtyisän kotielokuvateatteri-tunnelman. Meiltä Cervera :lta löydät popcorn-astiat tyylikkäällä retrotyylillä. Meillä on raidallisia popcorn-astioita Wilton -tuotemerkiltä. Täydellinen myös siihen, että kaikki voivat saada oman annoksensa popcornia. Todella hyvä ratkaisu juhliin.
Popcornkulho
Iso popcornkulho pöydällä on usein tietty merkki viikonlopun alkamisesta. Iso kulho luo vakuuttavan tunnelman. Popcornkoneella voi täyttää kulhoa koko ajan.
Eri makuja
Vaihtele popcorniesi makuja maustamalla niitä. EPIC SPICE on kehittänyt maustesarjan, joka sopii yhtä hyvin käytettäväksi sekä pähkinöiden ja dippikastikkeiden että majoneesin ja popcornin mausteena. Kokeile maustesettiä, joka koostuu eri mauista Chipotle Honey, Pizza Seasoning, Peruvian Jalapenjo, Lime Seasonin, Saigon Cinnamon. Löydä suosikkisi!
Voit myös sekoittaa omia mausteseoksia. Popcornin makujen suhteen ei ole oikeaa ja väärää. Sekämakea että suolainen on hyvää popcornin kanssa.
Luksus popcornin maissijyviä
Nicolas Vahé -tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia popcorn maissijyviä. Jyvät tulevat Argentiinasta ja ne on kehitetty keskittyen siihen, että ytimet ovat kuohkeita ja popcornit maukkaita. Gourmand-popcornjyvät sopivat täydellisesti lahjaksi popcornin ystävälle.