/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jääpalakoneet

Kuuma kesäpäivä tai ihanat juhlat ja illanvietot. Kylmä juomat tekevät niistä täydelliset. Nyt saat jääpalasi nopeasti ja kätevästi. Jääpalakoneet pelastavat monen kotibaarimestarin drinkkien valmistuksen kesähelteellä.
Jääpalakoneet
Jääpalakoneet
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
2 tuotteita
Näyttää 2 / 2 tuotetta

Jääpalakoneet

Täytä drinkki, virvoitusjuoma tai samppanjakulho jäillä! Löydä sinulle sopivin jääpalakone valikoimastamme. Kun sijoitat jääpalakoneeseen, hemmottelet pian itseäsi saamalla jääpaloja aina, kun haluat. Tulet luultavasti ihmettelemään, kuinka olet aiemmin pärjännyt ilman jääpalakonetta. Meiltä löydät luotettavat jääpalakoneet tuotemerkeiltä Wilfa ja Caso.

Näin jääpalakone toimii

Jääpalakoneessa on vesisäiliö, jäähdytyselementti ja lämmityselementti. Sähkömoottori pitää konetta toiminnassa. Jääpalakone jäähdyttää veden ensin sisältä ja sitten ulos.

Siksi kotona pitäisi olla jääpalakone

Jääpalakoneella valmistat jäätä nopeasti. Kun otetaan huomioon kuinka vähän tilaa kone vie, on sen toiminta erittäin tehokasta. Vain tunnissa useimmat koneet pystyvät valmistamaan puoli kiloa jäätä.
Jääpalakoneella vältyt sameilta jääpaloilta, jotka voivat heikentää juoman kokonaisvaikutelmaa. Jääpalakoneella saat jääpaloja, jotka antavat juomalle ammattimaisen vaikutelman.
Sen lisäksi, että laitat jäitä juomaan, voit laittaa jäitä esimerkiksi samppanjajäähdyttimeen tai tarjottimelle, jolle asetat mereneläviä. Jäätä valmistavalla koneella huomaat pian, että muutaman jääpalan pakastamisen aika on ohi.

Kirkkaita jääpaloja jääpalakoneella

Koska jääpalakone jäähdyttää veden sisältä ulospäin, tuloksena on kirkkaita jääpaloja. Kun jäätä jäähdytetään jäämuoteissa pakastimessa, vesi jäähtyy sen sijaan ulkoa sisäänpäin. Silloin syntyy yleensä hieman sameita jääpaloja.

Wilfa jääpalakone

Etsitkö pientä jääpalakonetta, joka voi valmistaa paljon jäätä koostaan ​​huolimatta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tarkistaa Wilfa ICE12S. Pientä konetta on helppo käyttää ja voit itse päättää kuinka suuria jääpaloja haluat. Valitse kahdesta eri koosta. Jääpalakonetta ohjataan ohjauspaneelin kautta. Koneella voit valmistaa jopa 70 jääpalaa tunnissa ja 12 kiloa päivässä.

Ice Chef Pro

Tämä kone valmistaa jääpaloja vain 6-13 minuutissa ja saat jopa 500 grammaa jäätä tunnissa. Jääpalakonetta on helppo ohjata LEA-näytön avulla.
Käytännöllisyyden lisäksi on jääpalakone myös todella hieno. Tämä on jääpalakone, jonka haluat pitää esillä keittiötasolla. Kone on todella tyylikkäästi muotoiltu.

Icemaster Pro

Tämä tyylikäs Cason jääpalakone pystyy valmistamaan kahdessa eri koossa jääpaloja. Tunnissa saat 500 grammaa jäätä. Jääpalojen valmistuminen kestää 6-13 minuuttia. Tähän jääpalakoneeseen voit aina luottaa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta siitä tulee nopeasti suosikki kotona.