/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Leipäkoneet

Ihana saada aamiaispöytään maukasta tuoretta leipää. Leipäkoneet ovat arjen pelastajia ja täydellisiä leivän ystävälle. Valitse leivän koko ja lisää haluamiasi makuja.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
2 tuotteita
Näyttää 2 / 2 tuotetta

Leipäkoneet

Anna leipäkoneen hoitaa hommaLeipäkoneella leivot leipää helposti ja sujuvasti. Kaada raaka-aineet, laita ajastin päälle, herää tuoreen leivän tuoksuu. Haluatko nähdä meidän keittiökoneitamme esimerkiksi tuotemerkiltä KitchenAid, ne löydät täältä.Leipäkoneella saa tuoretta leipää hetkessä! Ei tarvitse sotkea taikinan kanssa tai seurata leivän kypsymistä uunissa, sen hoitaa leipäkone. Kone tarjoaa mahdollisuuden valmistaa useita erilaisia ​​leipiä erikokoisina. Tämän helpompaa ei leivän leipominen voi olla.Oletko useaan otteeseen aloittanut leivän leivontaprojektin ja kerta toisensa jälkeen tajunnut, kuinka paljon tiskiä siitä tulee, kuinka vaikeaa on saada taikina kohoamaan tai kuinka aikaa vievää se on? Leivän leipominen voi olla sekä aikaa vievää että haastavaa, mutta leipäkoneella vältyt monilta esteiltä, ​​joita muuten voisi kohdata leivonnassa. Leipäkone tekee nimittäin suurimman osan työstä. Sinun tarvitsee vain päättää, minkä leivän haluat, laittaa ainekset koneeseen ja odottaa, kunnes kone ilmoittaa, että leipä on valmis.Leipäkone, jota jotkut kutsuvat leivontakoneeksi, tekee täydellistä leipää joka kerta. Kun olet aloittanut leivän leipomisen koneella, et tuskin halua lopettaa. Mahdollisuuksia on monia ja on helppo onnistua.
Useimmissa leipäkoneissa voit valita ja muunnella leivän kokoa. Näin voit määrätä leivän koon syöjien määrän mukaan. Voit myös kokeilla erilaisia leipiä. Valmistaa pieniä erilaisia leipiä, kunnes löydät suosikkisi.Jäikö leipää jäljelle? Ei hätää. Laita leipä pakkaseen ja näin säilyy leivän hyvät tuoreet maut. Ota leipä pakastimesta vähän ennen syömistä ja koe taas ne samat ihanat vastapaistetun leivän maut.

Kuinka leipäkone toimii?

Kone hoitaa kaiken. Sinun tarvitsee vain kaataa ainekset leipäkoneeseen. Kone alustaa taikinan taikinakoukuilla niin, että taikinasta tulee tasaista ja sileää. Sen jälkeen leipä kohoaa ja leipäkone hoitaa paistamisen. Toisin sanoen leipäkone hoitaa kaiken.Lähes kaikissa leipäkoneissa on hyvä toiminto, ajastin. Ajastimen avulla voit säätää, milloin haluat leivän olevan valmis. Kaada ainekset leipäkoneeseen illalla ja herää aamulla vastapaistetun leivän tuoksuun!

Pähkinäleipä

Leipää voi valmistaa monella eri tavalla. Voit testata eri jauholajeja sekä lisätä pähkinöitä ja hedelmiä. Monessa leipäkoneessa on mukana erityinen astia pähkinöille ja hedelmille. Löydä parhain reseptisi tai kokeile ja kehitä oma.

Gluteeniton leipä

Vaikka ei pystyisi syömään gluteenia, on silti kaikilla oikeus hyvältä maistuvaan leipään. Onko ehkä niin, että juuri sinä olet keliaakikko ja saat harvoin syötäväksi tuoretta, hyvää gluteenitonta leipää? Leipäkoneella voit valmistaa omaa tuoretta gluteenitonta leipää. Monissa leipäkoneissa on ohjelma, joka sopii erityisesti gluteenittoman leivän valmistukseen.