/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Piknik

On taas piknikin aika! Täältä löydät kaiken. Onko kenties aika uudelle piknikviltille tai piknikkorille? Ehkä haluat vaihtaa kylmälaukkusi uuteen. Ethän unohda termosta tai emalimukeja! Tutustu valikoimaamme!
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    B

  • D

Material
Designer
Färg
Pris
224 tuotteita
Näyttää 40 / 224 tuotetta

Piknik

Meiltä löydät erilaisia tuotteita ihanan piknikin järjestämiseen. Ruoan nautiskelua ulkona arvostavat yleensä niin isot kuin pienetkin. Oikeilla piknik -tarvikkeilla ja tuotteilla piknikistä tulee vieläkin parempi. Olitpa sijoittamassa luksuspiknikiin tai yksinkertaisempaan piknikiin, meillä se on mitä etsit.

Viltit ja huovat

Haluatko ison vai pienemmän viltin tai huovan? Löydät molemmat versiot meiltä. Viltti tai huopa on monien mielestä yksi tärkeimmistä piknik -tarvikkeista. Siitä voimme olla samaa mieltä. Valitse, käytätkö pyyhettä vilttinä vai valitsetko mieluummin tähän käyttöön suunniteltua piknik vilttiä. Monissa piknik -vilteissä on vettä hylkivä puoli. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pelätä esimerkiksi märkää tai kosteaa ruohoa. Monet piknik -viltit on helppo kääriä kokoon ja niissä on kahva, jonka avulla voit helposti kuljettaa niitä mukana.

Kori

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia piknik -​​koreja. Sekä klassisia piknik koreja että koreja tarvikkeineen.

Termos

Termospullon avulla pidät juoman kuumana tai kylmänä. Meillä on myös ruoalle sopivia ruokatermoksia.

Emalimuki

Emalimukin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia mukien rikkoutumisesta. Emali on kestävä materiaali. Emaloidut mukit ja emalilautaset sopivat täydellisesti koriin pakattavaksi. Meillä on emalimukeja useilla eri kuvioilla. Valitse emalimukeista, joissa on mm. Muumi, Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli.

Muovimuki

Sekä emali että muovi ovat täydellisiä materiaaleja piknikille. Muovi painaa vähän ja on sopiva materiaali lasin tilalle. Nosta maljaa muovisilla samppanjalaseilla tai muovisilla viinilaseilla.

Muovilautanen

Muovilautanen painaa vähän, on kestävä ja sitä voidaan käyttää useita kertoja. Hienoilta muovilautasilta tarjoilu tuntuu heti mukavammalta.

Piknik lapsille

Piknikiä arvostavat yleensä sekä aikuiset että lapset. Ruoka, joka yleensä sopii kaikenikäisille ja kaikkiin suihin, ovat letut. Vaihtele klassisten lettujen ja banaanilettujen valmistuksen välillä. Täytä letut hillolla, sokerilla tai hedelmillä, kun otat ne pakkauksesta tai laita täytteet erikseen tarjolle. Ehkä sinun pitäisi kattaa lettubuffet viltille!

Vinkit piknikille

Todella onnistunutta piknikiä varten kannattaa ehkä suunnitella hieman etukäteen. Oikealla pakkaamisella piknik on vieläkin parempi.

Vinkkejä onnistuneeseen piknikiin:

Käytä kylmälaukkuja kylmätuotteille.
Pakkaa muovilautaset ja muovilasit. Muovi on kevyttä ja kestävää.
Muista ottaa mukaan kosteuspyyhkeet tai vettä ja paperia, jotta voit pestä kätesi.
Ota mukaan jotain, johon voit laittaa roskat.
Ota mukaan iso viltti, johon kaikki mahtuvat istumaan.
Jäädytä vesi vesipulloissa ja käytä kylmäpatruunana.