Alvar Aalto -kokoelma

Iittala Alvar Aalto -kokoelma tarjoaa tuotteita sisustukseen ja kattaukseen. Materiaaleina usein lasi, puu tai ruostumaton teräs. Kuuluisin on tietenkin myös maailmalla tunnettu Aalto maljakko. Luo tunnelmaa perinteisillä kirkkailla tai ehkä värikkäillä maljakoilla, kynttilälyhdyillä ja kulhoilla.
Alvar Aalto -kokoelma
40 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 40 tuotetta

Alvar Aalto -kokoelma

Monen suomalaisen ei varmaankaan tarvitse arvata, mikä on Iittala Alvar Aalto -kokoelman suosituin tuote. Klassinen Aalto maljakko, jota monesti kutsutaan myös vaasiksi, on löytänyt tiensä myös kansainvälisille markkinoille. Alvar Aallon suunnittelema aaltoileva muoto sai huomiota Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1936. Alvar Aalto -kokoelman kauniita tuotteita sisustukseen sekä kattaukseen on valmistettu eri materiaaleista, muun muassa lasista, puusta, metallista ja ruostumattomasta teräksestä.

Materiaalit

Lasi

Lasi on aina ollut osa Iittalan tuotantoa ja se näkyy vieläkin. Iittala onkin historiansa aikana kehittänyt yli 200 erilaista värisävyä. Alvar Aalto -kokoelma tarjoaa erimuotoisia ja erivärisiä lasituotteita. Tyylikkäät maljakot, kynttilälyhdyt ja kulhot. Väreinä muun muassa kirkas, harmaa, valkoinen, merensininen, pomeranssi, pellava ja sammaleenvihreä.

Puu

Meiltä löydät Alvar Aalto -kokoelman puiset tarjoiluastiat ja tarjoilualustat. Tammipuun kuviointi korostaa luonnonläheistä muotoilua. Tyylikkäät sekä tarjoiluun että sisustukseen.

Ruostumaton teräs ja metalli

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä ja metallista valmistetut tarjoiluastiat ja tarjoilualustat. Alvar Aallon perinteinen aaltoileva muoto ja hienosti valoa heijastava pinta. Sävynä esimerkiksi lämmin ruusukulta.