/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jälkiruokalusikat & Kahvilusikat

Herkuttele tyylillä ja nauti herkullisista jälkiruoista sekä rentouttavista kahvihetkistä laadukkailla jälkiruokalusikoilla ja kahvilusikoilla! Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja monipuoliset vaihtoehdot, jotka täydentävät kattauksesi ilmettä ja tekevät ruokailuhetkistäsi entistä nautinnollisempia. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat jälkiruokalusikat ja kahvilusikat.
Jälkiruokalusikat & Kahvilusikat
Jälkiruokalusikat & Kahvilusikat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
137 tuotteita
Näyttää 40 / 137 tuotetta

Jälkiruokalusikat & Kahvilusikat

Meiltä löydät lusikat ja haarukat jälkiruoan ja iltapäiväkahvin nautiskeluun. Etsitkö täydellistä jälkiruokalusikkaa, teelusikkaa, kahvilusikkaa tai lattelusikkaa? Sitten olet tullut oikeaan osoitteiseen. Cerveran valikoimasta löydät jälkiruokalusikat, kahvilusikat, teelusikat ja monet muut aterimet erilaisiin kattauksiin.

Osa makunautintoa ja kattausta

Jokainen juoma ja ruoka tai jälkiruoka vaatii omat aterimet. Tyyliin sopivat lusikat jälkiruoalle ja juomille. Monen mielestä aterimet ovat osa ruoka- ja makuelämystä. Siitä voimme olla samaa mieltä. Kädessä mukavalta tuntuvat aterimet ovat ihanat ruokailuun ja kahvipöytään. Jälkiruokalusikat, teelusikat ja kahvilusikat sopivat moneen käyttöön.

Kahvilusikat

Kahvilusikalla sekoitetaan sokeria tai maitoa kahviin. Kahvilusikat on yleensä pienempiä kuin teelusikat. Mokkalusikka on pienempi muunnos kahvilusikasta.

Jälkiruokalusikat -, veitset ja haarukat

Jälkiruoka-aterimien joukosta löydät jälkiruokalusikat, jälkiruokahaarukat ja jälkiruokaveitset. Jos olet leiponut kakun tai kääretortun, haluat todennäköisesti kattaa pöydän leivonnaiseen sopivilla jälkiruoka-aterimilla.

Teelusikat

Teelusikalla on monia käyttötarkoituksia. Sitä on todella hyvä käyttää esimerkiksi jälkiruokalusikkana, jos aiot syödä kakkua tai muita leivonnaisia. Teelusikka on usein hieman isompi kuin kahvilusikka.

Lattelusikat

Lattelusikkaa voidaan kuvata pitkäksi teelusikaksi. Lattelusikan pitkä varsi sopii täydellisesti korkeaan lattelasiin. Käytä lattelusikkaa sekoittamiseen. Näin maito sekoittuu ja juoma jäähtyy hieman. Jos olet latte-fani, lattelusikalla varma paikka aterinlaatikossasi.

Drinkkilusikat

Drinkkilusikan varsi on pitkä ja sen ansiosta lusikalla on helppo sekoittaa drinkkejä tai limonadia. Drinkkilusikka on myös tyylikäs koriste drinkille.

Greippilusikat

Greippilusikka on täydellisesti suunniteltu greipin hedelmälihan irrottamiseen. Lusikoissa on sahalaitaiset sivut ja suhteellisen terävä yläosa, jotka helpottavat hedelmälihan irrottamista. Greippilusikalla saat helposti kaiken maukkaan greipistä pois.

Puhdaslinjainen ja pelkistetty vai enemmän yksityiskohtia?

Kiinnostaako sinua pelkistetyt ja puhdaslinjaiset mallit haluatko enemmän yksityiskohtia jälkiruokalusikoihin ja kahvilusikoihin? Meillä on arvostettujen suunnittelijoiden suunnittelemia aterimia ja ruokailuvälineitä, joilla kaikilla on ainutlaatuinen muotoilukielensä. Meiltä löydät muun muassa Martti Rytkösen Orrefors -tuotemerkille ja Odd Leikvollin Hardanger Bestikk -tuotemerkille suunnittelemia tuotteita.

Sopii ruoka-aterimien kanssa

Meiltä löydät aterimet ja ruokailuvälineet kaikkiin tilaisuuksiin. Halutessasi voit hankkia esimerkiksi kattaukseen sopivat jälkiruokalusikat ja kahvilusikat. Tyylikkään kontrastin saat ostamalla ne täysin eri sävyillä muuhun kattaukseen verrattuna.