/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ballarini

Ballarini on tunnettu heidän korkealaatuisista, innovatiivisistä ja kestävistä ruoanlaittovälineistä, joista on vuosien aikana tullut sekä kotikokkien että ammattikokkien suosikkeja. Ballarinin valikoima sisältää kaikkea paistinpannuista ja kattiloista veitsiin ja keittiövälineisiin.
Ballarini
Ballarini
Finns i lager
Varumärke

    B

  • G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
37 tuotteita
Näyttää 37 / 37 tuotetta

Ballarini

Italialainen Ballarini on valmistanut korkealaatuisia ruoanlaittovälineitä jo yli 130 vuoden ajan. Vuonna 1889 perustettu Ballarini on nykyään tunnettu heidän huippulaadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan.
Ballarinin tarjoaa laajan valikoiman ruoanlaittovälineitä - paistinpannuja, kattiloita, keittiöveitsiä ja muita keittiövälineitä, jotka sopivat sekä kotikokeille että ammatilaisille. Tuotemerkin valikoima sisältää myös korkealaatuisia leivontavälineitä, kuten muffinivuokia ja kakkuvuokia.
Ballarinin tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja erinomaisesta lämmönjakokyvystä. Tuotemerkin paistinpannut ja kattilat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja heidän veitsissä on terävyyden lisäksi erittäin tyylikäs muotoilu, joka sopii jokaiseen moderniin keittiöön.
Ballarini työskentelee jatkuvasti vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan. He käyttävät muun muassa ympäristöystävällisiä valmistusprosesseja ja materiaaleja, jotka ovat myös erittäin kestäviä.

Ballarini paistinpannut

Ballarinin suosituimmat tuotteet ovat heidän korkelaatuiset paistinpannut. Näitä rakastavat sekä kotikokit että ammattilaiset! Paistinpannujen tarttumaton pinnoite on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jonka ansiosta ne ovat erittäin kestäviä, pitkäikäisiä ja naarmuuntumattomia. Erittäin hyödylliset ominaisuukset kaikille, jotka käyttävät paistinpannua päivittäin!
Ballarinin paistinpannut ovat myös suosittuja niiden koon ja muotoilun ansiosta. Paistinpannun muoto tarjoaa tehokkaan ruoanlaiton ja ergonomisesti suunnitellut kahvat tarjoavat mukavan ja turvallisen otteen.
Ballirinin paistinpannut ovat myös erittäin monipuolisia ja sopivat kaikentyyppisille liesille. Ne ovat myös helppohoitoiset tarttumattoman pinnoitteensa ansiosta.
Ballarini paistinpannu erikokoiset paistinpannut pinnoitettu paistinpannu ruoanlaitto puinen leikkuulauta puinen kauha vihannekset
Ballarini keittiöveitset kokkiveitsi kuorimaveitsi leikkuulauta ruoanlaitto