/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio yhdistää japanilaisen ja hollantilaisen posliinin parhaat puolet. Jos etsit sinivalkoista posliinia ja eksklusiivisia syömäpuikkoja, löydät ne Tokyo Design Studio :lta.
Tokyo Design Studio
Tokyo Design Studio
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
65 tuotteita
Näyttää 40 / 65 tuotetta

Tokyo Design Studio astiat

Arvostatko japanilaista designia, ja haluat tuoda japanilaisia vaikutteita arki- ja juhlakattauksiisi? Tällöin on Tokyo Design Studion tuotteet oiva valinta, sillä heidän mallistossa yhdistyvät japanilaisen ja hollantilaisen muotoiluperinteen.
Vuonna 2010 perustetulla Tokyo Design Studiolla on laaja valikoima kauniita kulhoja ja lautasia, eri muodoissa ja eri kuvioilla. Yhteistä melkein kaikille kokoelman astioille on niiden sinivalkoinen lasitus, jonka ansiosta kaikki Tokyo Design Studion tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi toistensa kanssa.

Tokyo Design kulhot

Valikoimasta löytyy erikokoisia ja muotoisia kulhoja. Niitä voidaan käyttää sekä tarjoulukulhoina että pieninä keittokulhoina.
Tokyo design studio kulho sinivalkoinen kuviollinen

Tokyo Design lautaset

Valintana on myös useita erikokoisia ja erimuotoisia lautasia. Lautaset sopivat yhtä hyvin aamiaisen, lounaan ja illallisen nautiskeluun.
Tokyo design studio lautanen sinivalkoinen raidallinen ruokalautanen
Tokyo design studio syömäpuikot japanilaiset syömäpuikot

Tokyo Design Studio syömäpuikot

Jos etsit hieman eksklusiivisempia syömäpuikkoja, kannattaa tutustua Tokyo Design Studion kokoelmaan. Heidän kauniit puiset syömäpuikot ovat koristeltu upeilla kuvioilla. Syömäpuikot ovat myös mainiot lahjaksi jollekin, joka pitää aasialaisesta ruoasta ja ruoanlaitosta.

Tokyo Design Studio kuviot

Valikoimasta löydät muun muassa sarjat Flora Japonica, Nippon, Japonism Carp, Japonism Lion, Sendan ja Soshun Tayo. Tokyo Design Studionin sarjoista löydät kaiken värisiä ja kuviollisia astioita, sekä pisteillä ja kapeilla viivoilla luodut tyylipuhtaat ja yksinkertaiset kuviot, että monimutkaisempia kukka ja luontoaiheisia kuvioita. Kaikkien sarjojen astiat sopivat yhdistettäväksi keskenään.

Kestää astianpesukonetta ja mikroaaltouunia

Tokyo Design Studion astiat kestävät astianpesukonetta ja mikroaaltouunia. Astiat sopivat siksi yhtä hyvin niin juhlatilaisuuksiin kuin jokapäiväiseen käyttöön.

Inspiraatiota 1500-luvulta

Japani ja Alankomaat ovat inspiroineet toisiaan 1500-luvulta lähtien. Tällöin tuotiin posliinia idästä Japaniin. Hollantilaiset kehittivät fajanssista valmistettuja keramiikka-esineitä nimeltään Delft blue. Heidän keramiikasta tuli niin suosittu, että japanilaiset tekivät siitä oman tulkinnan. Delft blue oli aluksi suosittu rikkaiden perheiden keskuudessa, mutta on nykyään maailmankuuluista keramiikkaa, jota löytyy monista kodeista ympäri maailmaa. Tokyo Design studio haluaa tuotteidensa kanssa korostaa Japanin ja Hollannin pitkää perinnettä toistensa inspiroimisesta.
Kaikki tuotteet valmistetaan Japanissa.
Tokyo design studio sinivalkoiset astiat kulhot lautaset kupit aamiainen aamupala
Tokyo design studio astiat sininen ja valkoinen pöydän kattaus lautaset kulhot lounas illallinen päivällinen